Logisco (1.0.7 Nulled) - Tema WordPress pentru logistică și transport

Teme / Șabloane WordPress 18-07-2021, 18:40 Gregory 30 0Logisco este o temă WordPress modernă și receptivă special concepută pentru logistică, companie de logistică, navă, transport maritim, depozitare, transport, transport, depozit, camion, contractor, logistică, camion, curierat, livrare, transport de marfă, companie de transport de marfă. Logisco este una dintre cele mai puternice teme de logistică și transport de pe piață.

Logisco vine cu versiunea 3 a cadrului super puternic și personalizabil de la GoodLayers. Am dezvoltat nucleul temei noastre, am colectat toate feedback-urile clienților și am pus totul în această structură. De asemenea, vine cu cel mai puternic constructor de pagini de tip drag and drop. Este foarte flexibil, cu o mulțime de caracteristici grozave, cum ar fi opțiunile de împachetare de fundal, culoarea personalizată a pielii pentru un anumit element de împachetare, trei moduri de vizualizare (live, previzualizare, blocare), salvare ajax builder page, pagini și blocuri pre-construite și multe altele. Finanțarea este, de asemenea, prezentată cu Revolution Slider (valoare de 19 USD inclusă gratuit!), Cel mai puternic producător de glisante de tip drag and drop De asemenea, pachet cu pluginul LightGallery (în valoare de 18 USD!).

Download Logisco (1.0.7 Nulled) - Tema WordPress pentru logistică și transport

Download mega.nz Download mirrored.to

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Inusti (1.0) - Șablon HTML pentru afaceri industriale

Inusti este un șablon HTML modern multifuncțional pentru afaceri industriale și de producție. Șablonul este...

Mai multe detalii 0
PipeX CRM v2.1 NULLED

O aplicație simplă pentru a vă ajuta să îmbunătățiți relațiile cu clienții pentru a vă dezvolta afacerea mai...

Mai multe detalii 0
Flow-Flow v4.8.7 - fluxuri de social media pentru WordPress

Fluxuri de conținut din rețelele sociale - cum ar fi Twitter, Facebook, Google+, SoundCloud, LinkedIn,...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930