Zota v1.0.6 - Elementor Multi-Purpose WooCommerce Theme

Teme / Șabloane pentru WooCommerce 8-09-2021, 22:27 Gregory 36 0Zota este o temă WordPress multifuncțională flexibilă și personalizabilă pentru WooCommerce care instalează și modifică orice element în câteva minute cu opțiuni puternice de temă.

O temă construită cu Elementor vă va ajuta să vă personalizați site-ul în câteva minute, fără a fi nevoie să editați niciun cod.

Header și Footer Designer cu Elementor: vă ajută să editați cu ușurință conținutul antetului și subsolului după cum doriți. Aceasta este o caracteristică deosebită a temei Zota.

Este cu adevărat o „temă WooCommerce Marketplace”. Deoarece tema este pe deplin compatibilă cu plugin-uri populare precum Dokan și WC Marketplace, WCFM și WC Vendors. Vă ajută să creați propria piață similară piețelor Amazon, Shopify, eBay, Magento în mai puțin de 30 de minute.

Design mobil optimizat: întotdeauna unul dintre criteriile importante pentru echipa Thembay. Ajutați-vă clienții să experimenteze site-ul web ca și cum ar folosi o aplicație. Sporiți angajamentul, în special timpul care vă va spori vânzările.

Zota oferă un meniu mobil ușor de utilizat, care vă duce cu ușurință clienții la produsul dorit. În total, obțineți o sută de sute de pagini și beneficiați de importul cu un singur clic al conținutului demonstrativ. Bucurați-vă de o varietate de conținut chiar acum și deschideți pagina de comerț electronic în cel mai scurt timp.

De la fascinante pagini de acasă și de produse la mai multe secțiuni de contact, un proces de verificare ușor de utilizat și chiar un sistem de blogging, totul este acolo. Și nu, nu trebuie să fii un programator cu experiență pentru a lucra cu Zota. Nici măcar nu trebuie să atingi o singură linie de cod, Zota îl face foarte ușor de configurat pentru începători.

Alte avantaje ale Zota sunt Slider Revolution, suport pentru piețele cu mai mulți furnizori, diverse machete și machete de produse, încărcare rapidă, optimizarea motoarelor de căutare și suport multilingv și valutar. Cu setul său imens de caracteristici, nu veți găsi nimic care să lipsească în pachetul Zota. Implicați-vă și începeți să construiți o piață sofisticată cu mai mulți furnizori, cu unicul Zota.

Download Zota v1.0.6 - Elementor Multi-Purpose WooCommerce Theme

Download mega.nz

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
YellowPencil v7.5.2 - editor CSS vizual pentru WordPress

YellowPencil este un editor CSS vizual pentru WordPress care vă permite să editați designul site-ului dvs....

Mai multe detalii 0
CryptApp Landing Page 2.3

CryptApp este cea mai recentă temă a criptomonedelor Designthemes în genul interesant al monedei digitale...

Mai multe detalii 0
Force Users To Read Threads 2.0.8

Ați creat reguli pentru forumul dvs. într-un thread, dar nimeni nu le citește? Apoi profitați de acest...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930