Zota v1.0.6 - Elementor Multi-Purpose WooCommerce Theme

Teme / Șabloane pentru WooCommerce 8-09-2021, 22:27 Gregory 253 0Zota este o temă WordPress multifuncțională flexibilă și personalizabilă pentru WooCommerce care instalează și modifică orice element în câteva minute cu opțiuni puternice de temă.

O temă construită cu Elementor vă va ajuta să vă personalizați site-ul în câteva minute, fără a fi nevoie să editați niciun cod.

Header și Footer Designer cu Elementor: vă ajută să editați cu ușurință conținutul antetului și subsolului după cum doriți. Aceasta este o caracteristică deosebită a temei Zota.

Este cu adevărat o „temă WooCommerce Marketplace”. Deoarece tema este pe deplin compatibilă cu plugin-uri populare precum Dokan și WC Marketplace, WCFM și WC Vendors. Vă ajută să creați propria piață similară piețelor Amazon, Shopify, eBay, Magento în mai puțin de 30 de minute.

Design mobil optimizat: întotdeauna unul dintre criteriile importante pentru echipa Thembay. Ajutați-vă clienții să experimenteze site-ul web ca și cum ar folosi o aplicație. Sporiți angajamentul, în special timpul care vă va spori vânzările.

Zota oferă un meniu mobil ușor de utilizat, care vă duce cu ușurință clienții la produsul dorit. În total, obțineți o sută de sute de pagini și beneficiați de importul cu un singur clic al conținutului demonstrativ. Bucurați-vă de o varietate de conținut chiar acum și deschideți pagina de comerț electronic în cel mai scurt timp.

De la fascinante pagini de acasă și de produse la mai multe secțiuni de contact, un proces de verificare ușor de utilizat și chiar un sistem de blogging, totul este acolo. Și nu, nu trebuie să fii un programator cu experiență pentru a lucra cu Zota. Nici măcar nu trebuie să atingi o singură linie de cod, Zota îl face foarte ușor de configurat pentru începători.

Alte avantaje ale Zota sunt Slider Revolution, suport pentru piețele cu mai mulți furnizori, diverse machete și machete de produse, încărcare rapidă, optimizarea motoarelor de căutare și suport multilingv și valutar. Cu setul său imens de caracteristici, nu veți găsi nimic care să lipsească în pachetul Zota. Implicați-vă și începeți să construiți o piață sofisticată cu mai mulți furnizori, cu unicul Zota.

Download Zota v1.0.6 - Elementor Multi-Purpose WooCommerce Theme

Download mega.nz
Download fara reclame

Pentru a descărca fişiere fără careva restricti linkuri fara reclame sau chiar direct de pe server!

Aveţi nevoie de un cont , Înregistraţi-vă.

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Lasa un comentariu
Postari similare
Liex 1.0 - Creative One Page Portfolio Template

Liex este un șablon complet receptiv, cu un design modern potrivit pentru toate domeniile creative. Șablonul...

Mai multe detalii 0
Kohost v6.7.0 - Găzduire web modernă și șablon WHMCS

Acesta este un șablon SEO puternic, ușor de utilizat, prietenos cu dispozitivele mobile, extrem de...

Mai multe detalii 0
Malware Scanner v1.8 - detector de malware

Malware Scanner vă ajută să vă scanați site-ul web cu un simplu clic. Poate găsi atât viruși cunoscuți, cât...

Mai multe detalii 0
Meow Lightbox Pro v3.1.1 NULLED - Lightbox-uri pentru WordPress

Meow Lightbox Pro este o imagine lightbox pentru WordPress. Funcționează în orice circumstanță, fiind ușor,...

Mai multe detalii 0
Black 1.0 - Șabloane de e-mail pentru notificare și tranzacție cu Online Builder

20 de șabloane de e-mail de notificare și tranzacție compatibile cu MailChimp, Campaign Monitor, Klaviyo,...

Mai multe detalii 0
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    June 2023    »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930