Scurtă descriere


Site-ul artweber oferă resurse pentru PhotoShop cum ar fi psd-uri ( Bannere , Logo , Avatare , și coperte pentru Facebook , YouTube ) Iar pentru a-ți realiza propriile creații oferim resurse PhotoShop ( Font-uri , Gradient-uri , Wallpapere , Stil-uri și multe altele ) și pentru site-uri oferim diferite Script-uri , Index-uri.

441
Resurse
1259
Utilizatori
61
Comentarii
Zile online

Despre mine

image

Gregory

Scurta descriere.


Meniu
5 Resurse întâmplătoare
  423

  PSD - Design..

  1093

  PSD - Logo Red..

  655

  Brushes -..

  669

  PSD - Logo Bear..

  670

  SCRIPT - NO COPY..

Tutoriale
  422

  Cum se instaleaza noi Pensule in Photoshop

  494

  Două tonuri Photoshop Tutorial

  261

  Zăpadă cu ajutorul CSS3 animație

  766

  Cum faci redirect HTTP la HTTPS

  244

  2 variante de buton Back to top

Iti place ceea ce facem
Da
Nu
Nu-ma intereseaza
Parteneri
Rețele sociale

Cine este conectat

Total online: 2
Utilizatori: 0
Oaspeţii: 2

Premium
Fii și tu mai deosebit

74% din atacurile hackerilor în 2018 au fost efectuate în scopuri SEO.

74% din atacurile hackerilor în 2018 au fost efectuate în scopuri SEO.

Potrivit analiștilor companiei internaționale GoDaddy, aproape trei sferturi din toate site-urile care au fost hackate în anul curent au fost atacate pentru a-și diminua poziția în rezultatele căutării. Atacatorii în diverse moduri au stricat reputația site-urilor - de exemplu, au adăugat viruși în pagini, link-uri din stânga la resurse cu conținut care a încălcat legea.

În timpul acestor atacuri, chiar și acele site-uri care au fost protejate efectiv au suferit, iar hackerii nu au reușit să-i hackeze. Încercările de hacking constante în astfel de cazuri duc la probleme cu indexarea - motoarele de căutare găsesc dificilă indexarea unui site care este atacat.

În combinație cu scăderea inevitabilă a vitezei de descărcare, dificultățile cu clasarea pot duce la faptul că site-ul este inclus în lista de suspiciuni sau nu va fi indexat deloc. Destul de des, eroarea 404 care apare atunci când utilizatorii încearcă să ajungă la pagina site-ului este rezultatul atacurilor hacker.

74% din atacurile hackerilor în 2018 au fost efectuate în scopuri SEO.


Potrivit statisticilor, doar jumătate dintre proprietarii de site-uri internet investesc în protejarea resurselor lor împotriva potențialelor amenințări. Studiul GoDaddy indică faptul că motoarele de căutare de frunte blochează doar o mică parte a site-urilor periculoase (în special Google - nu mai mult de 10%). Autorii raportului recomandă utilizatorilor să monitorizeze pericolul potențial al site-urilor care utilizează pluginuri terțe părți.

Pentru informații - luând în considerare statisticile din ultimii ani, în 2019 pagubele provocate de atacurile hackerilor pot ajunge la 2 trilioane de dolari americani. dle

Link direct:
BB-code link:
HTML link:

Înapoi 22-11-2018, 22:26 0 Gregory

Resurse aleatoare:

informație
Ai vrea sa lasi un comentariu? Conectați-vă la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai cont? Aveți posibilitatea să creați un cont gratuit acum.