Scurtă descriere


Site-ul artweber oferă resurse pentru PhotoShop cum ar fi psd-uri ( Bannere , Logo , Avatare , și coperte pentru Facebook , YouTube ) Iar pentru a-ți realiza propriile creații oferim resurse PhotoShop ( Font-uri , Gradient-uri , Wallpapere , Stil-uri și multe altele ) și pentru site-uri oferim diferite Script-uri , Index-uri.

812
Resurse
1453
Utilizatori
68
Comentarii
3
Ani online

Forumul ArtWeber Cerere Lucrare Inregistreaza-te Resurse Premium Cum să Downloadez
Meniu
5 Resurse întâmplătoare
  935

  PSD - Logo..

  30

  Script -..

  55

  PSD - Summer..

  4442

  PSD - Grade..

  184

  PSD - FREE..

Tutoriale
  500

  2 variante de buton Back to top

  955

  Cum se instaleaza noi stiluri in Photoshop

  741

  Cum se instaleaza noi Pensule in Photoshop

  497

  Zăpadă cu ajutorul CSS3 animație

  743

  Două tonuri Photoshop Tutorial

Iti place ceea ce facem
Da
Nu
Nu-ma intereseaza
Parteneri
Rețele sociale

Cine este conectat

1 vizitator pe site. dintre ei:
Oaspeți1
Lista utilizatorilor
LioNNNAdv A fost online 3 ore în urmă

Premium
Fii și tu mai deosebit

0

Adobe LightRoom

Adobe LightRoom


Adobe Lightroom (oficial Adobe Photoshop Lightroom) este o familie de programe de organizare și manipulare a imaginilor dezvoltate de Adobe Systems pentru Windows, macOS, iOS, Android și tvOS (Apple TV). Permite importarea / salvarea, vizualizarea, organizarea, etichetarea, editarea și partajarea unui număr mare de imagini digitale. [5] Spre deosebire de Photoshop, modificările Lightroom sunt întotdeauna nedistructive păstrând imaginea originală, iar modificările aplicate acesteia sunt salvate separat. În ciuda împărtășirii numelui său cu Adobe Photoshop, nu poate îndeplini multe funcții Photoshop, cum ar fi medicarea (adăugarea, eliminarea sau modificarea aspectului de imagini individuale), redarea textului sau a obiectelor 3D pe imagini sau modificarea cadrelor video individuale. Lightroom nu este un manager de fișiere precum Adobe Bridge. Nu poate opera pe fișiere decât dacă sunt importate mai întâi în baza sa de date și numai în formele de imagine recunoscute.

Inițial, Adobe Lightroom era un singur produs. Dar din 2017, a devenit o familie de produse formate din Lightroom CC și Lightroom Classic CC. Deși sunt similare, aceste două produse au diferențe semnificative, în principal în modul în care stochează imagini și interacționează cu oferta de stocare cloud a Adobe și în paritatea caracteristicilor.

Varianta pentru telefon gratis : http://bit.ly/2C6NCYE
download

Link direct:
BB-code link:
HTML link:

Taguri: Lightroom

Resurse aleatoare:

Stimate vizitator, esti pe site ca utilizator neînregistrat.
Vă recomandăm să vă Înregistrați.
informație
Ai vrea sa lasi un comentariu? Conectați-vă la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai cont? Aveți posibilitatea să creați un cont gratuit acum.