Gravity Forms Styles Pro Add-on (2.7.3)

Plugin-uri WordPress 6-06-2021, 20:20 Gregory 33 0
De la Font Awesome la Pictograme materiale, adăugați cu ușurință pictograme lângă / interior, înainte / după câmpuri, cu diferite stiluri și culori la alegere. Uniforma ta ... regulile tale! Utilizați pictogramele cu câmpuri sau utilizați-le în opțiunile casetei de selectare sau în câmpul Radio. Ușor de adăugat și ușor de căutat. Oamenii care nu sunt vrăjitori pot acum să adauge icoane și la formularele lor.

PENTRU NU DEZVOLTATORI / NU PROIECTATORI
Designerii noștri au muncit din greu, deci nu este nevoie. Obțineți formulare completate profesional fără pregătire pentru a fi un expert în teoria proiectării. Setările dvs. vor fi adaptate la cele mai bune practici de proiectare pe care le-am inclus în stilurile adaptive.

PENTRU DEZVOLTATORI / PROIECTATORI
Vă amintiți frustrarea față de stilurile predominante pentru Formele de gravitate? Am decis „niciodată niciodată!” Deci, nu vă fie frică! Simțiți-vă liber să vă scrieți suprascrierea, chiar și pentru fiecare temă, folosiți mai multe teme pe o singură pagină, nu luptați cu „! Important ”de 4 ori pentru fiecare modificare a foilor de stil. Am revizuit în mod sistematic totul, am eliminat redundanța și am scris CSS ierarhic pentru a vă economisi ore.

Download Gravity Forms Styles Pro Add-on (2.7.3)

Numai utilizatorii înregistrați pot descărca fișiere direct de pe artweber.ro. Vă rugăm să vă înregistrați și să vă conectați.

Download pandashare

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Maktab (1.0) - Islamic Institute Responsive HTML Template

Maktab - Șablonul HTML5 Responsive pentru Centrul Islamic este un șablon non-profit pentru Centrul Islamic....

Mai multe detalii 0
WordPress Automatic Plugin v3.53.4 NULLED - Grabber de conținut WordPress

WordPress Automatic Plugin este un plugin multi-sursă de captare a conținutului din WordPress. Poate posta...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930