Genius HYIP v2.0 NULLED - Platformă de investiții All in One

Alte CMS, Scripturi PHP 23-05-2022, 20:29 Gregory 22 0Genius HYIP este o soluție completă și un script de investiții HYIP automat pentru o platformă de investiții online. Genius HYIP este creat pentru proprietarii de afaceri care doresc să înceapă și să-și promoveze afacerea în arena investițiilor online. Acesta este, fără îndoială, cel mai mare script de investiții cu funcții avansate și standard uriașe.

Utilizatorii se pot înscrie gratuit și pot investi în diferite planuri. Conform planului, utilizatorii vor primi bonusuri de la sistem după ce investesc. Genius HYIP vine cu caracteristici precum retragere, depunere, planuri de investiții, bonus, comision de recomandare, transfer de bani, cerere de transfer de bani, cerere de trimitere de bani, 2FA etc. În plus, utilizatorul va primi toate detaliile tranzacției. Administratorul va primi profit din transferul de bani, precum și din procentul de retragere. Totul este dinamic și poate fi configurat din panoul de administrare. Are un sistem puternic de protecție prin injecție SQL care protejează acest sistem de hackeri.

Acest script este perfect creat folosind multe gateway-uri de plată online celebre pentru a face plata mai ușoară, mai flexibilă și mai convenabilă. Genius HYIP este ușor de instalat și puteți gestiona acest script mai ușor datorită caracteristicilor ușor de utilizat și unei interfețe interactive cu un design complet receptiv. Este conceput pentru toată lumea, indiferent dacă utilizatorul este tehnic sau nu. Oricine poate interacționa ușor și confortabil cu interfața.

Genius HYIP vă va face cu siguranță succes în arena investițiilor online, precum și vă va economisi costurile de marketing și nu aveți nevoie de abilități de codificare pentru asta. Genius HYIP vă poate ajuta să gestionați utilizatori și investiții nelimitate, să acceptați un număr mare de gateway-uri de plată, criptomonede, să suportați mai multe limbi și mai multe valute. Puteți gestiona cu ușurință ce monedă va fi acceptată sau nu. De asemenea, puteți seta moneda de bază a sistemului.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun scenariu de investiții HYIP care vă va duce afacerea la următorul nivel, atunci Genius HYIP este alegerea potrivită pentru dvs. Configurarea site-ului dvs. web cu sistemul nostru durează doar câteva minute. Deci, să începem platforma dvs. de investiții cu Genius HYIP.

Activare cu orice date!


Download Genius HYIP v2.0 NULLED - Platformă de investiții All in One

Download yandex DISK

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Șablon HTML pentru găzduirea jocurilor GTA - GTA 5

Șablonul HTML modern pentru găzduirea jocurilor GTA 5 este perfect pentru site-urile de jocuri, se poate...

Mai multe detalii 0
ProVision 1.0.0 - Forum Template XenForo 2 for IPS 4.3

ProVision este o adaptare a stilului standard XenForo 2 pe IPS Community Suite 4.3. Stilul acceptă toate...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    July 2022    »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031