SB Admin Pro v2.0.4 - A premium Bootstrap admin theme

Șabloane HTML (fără CMS) 18-04-2022, 16:19 Gregory 459 0SB Admin Pro este o temă premium pentru panoul de administrare bazată pe Bootstrap, creată de echipa Start Bootstrap.

Iată ce obțineți cu SB Admin Pro:

Bootstrap 5 - Această temă de administrare profesională a fost actualizată pentru a utiliza noul cadru Bootstrap 5!
Fișiere HTML și CSS. Această temă include fișiere HTML și CSS complet compilate pentru ușurință în utilizare. Deoarece aceste fișiere sunt în întregime HTML și CSS, ele pot fi integrate în orice mediu de dezvoltare pe care alegeți să îl utilizați la construirea aplicației dvs. web.
fișiere sursă. Când achiziționați la nivel de licență de dezvoltator sau mai mare, obțineți și fișierele sursă complete utilizate pentru a crea versiunea HTML/CSS a temei. Folosim SASS/SCSS pentru a preprocesa CSS și Pug ca limbaj de șabloane HTML. Utilizarea fișierelor sursă împreună cu documentația facilitează personalizarea și extinderea caracteristicilor și stilurilor deja incluse în temă pentru utilizatorii mai avansați!
Mediu de dezvoltare. Dacă alegeți licența noastră de dezvoltator sau mai mare, vom include setul nostru proprietar de scripturi npm care rulează mediul nostru de dezvoltare. Cu reîncărcarea live și compilarea în timp real în timpul dezvoltării, veți lucra mai repede ca niciodată!
Design curat al interfeței cu utilizatorul. Multe teme premium ale panoului de administrare pot fi reproiectate și dificil de adaptat pentru a se potrivi mărcii sau viziunii dvs. SB Admin Pro oferă o interfață curată, testată de utilizator, care funcționează fără probleme, oferind dezvoltatorilor cel mai bun punct de plecare pentru personalizare.
opțiuni de aspect. Cu o varietate de aspecte ale barei de instrumente, opțiuni pentru titlurile paginii, aspecte de navigare statice și fixe, opțiuni de personalizare a culorilor și suport pentru RTL, SB Admin Pro se potrivește perfect pentru orice interfață de aplicație web.
Componente Bootstrap extinse. În SB Admin Pro, luăm cadrul Bootstrap și extindem designul și funcționalitatea acestuia pe baza propriilor teme și ghiduri de extensie ale Bootstrap. I-am oferit Bootstrap un nou aspect și o senzație pentru a face tema să pară unică singură. De asemenea, am adăugat o serie de componente și utilități personalizate pentru a vă oferi mai multe opțiuni atunci când lucrați la proiectul dvs.
Fragmente de cod - Întreaga noastră previzualizare live servește ca referință pentru stilul de lucru pentru toate componentele incluse în temă. Când vizualizați demonstrația, veți vedea fragmente de cod atât în ​​Pug, cât și în HTML, pe care le puteți copia și lipi cu ușurință în proiectul dvs. în timp ce lucrați!
Documentație detaliată - Documentația SB Admin Pro include instrucțiuni de utilizare, link-uri către componente și ghiduri pentru a vă pune în funcțiune proiectul. Am inclus, de asemenea, instrucțiuni pentru crearea unei aplicații folosind fișierele sursă ale temei.

Download SB Admin Pro v2.0.4 - A premium Bootstrap admin theme

Download pandashare
Download fara reclame

Pentru a descărca fişiere fără careva restricti linkuri fara reclame sau chiar direct de pe server!

Aveţi nevoie de un cont , Înregistraţi-vă.

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Lasa un comentariu
Postari similare
Ekattor v7.3 NULLED - sistem de management al școlii

Este cel mai versatil sistem de management al școlii. Ekattor oferă cel mai avansat backend cu interfață...

Mai multe detalii 0
PAGINA DE EROARE ALBASTRĂ 404

O pagină de eroare 404 simplă, albastră, receptivă pentru un site web care răspunde pe orice dispozitiv....

Mai multe detalii 0
Rank Math SEO PRO v2.17.1 NULLED

Acesta este cel mai puternic mod de a adăuga cele mai bune instrumente SEO WordPress pe site-ul dvs. web....

Mai multe detalii 0
Steak In - Restaurant & Cafe HTML5 Template

Steak In este un șablon HTML5 pentru restaurant potrivit pentru orice afacere din industria restaurantelor !!...

Mai multe detalii 0
Venam - Multipurpose eCommerce HTML Template (1.0)

Șablonul Venam eCommerce este soluția de comerț electronic perfectă pentru oricine dorește să își actualizeze...

Mai multe detalii 0
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    June 2023    »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930