Unisite Board 4.4 NULLED

Alte CMS, Scripturi PHP 9-02-2022, 01:41 Gregory 53 0UniSite CMS - Acesta este un sistem universal cu ajutorul căruia poți lansa un buletin board, o piață de servicii sau bunuri, un autoportal, un site imobiliar și multe altele! Această soluție este perfectă pentru dezvoltarea unei afaceri existente sau a unui startup!

Adăugarea de glisoare la pagina de pornire. Acum puteți afișa reclame din orice categorie pe pagina principală sub formă de glisor. Pentru a face acest lucru, accesați setările categoriei și activați comutatorul de comutare „Afișare pe pagina de pornire”.

Meniu plutitor și notificări de mesaje noi din chat. Acum, pe PC și pe dispozitivele mobile, va exista un meniu rapid în care utilizatorul poate adăuga un anunț, poate merge la favorite sau chat. Există, de asemenea, o notificare în timp real a mesajelor noi.

Anunturi la distanta. Acum directorul va afișa anunțuri din cele mai apropiate orașe, cu condiția ca în orașul selectat să nu existe anunțuri sau să fie puține dintre ele.

Aplicații web progresive (PWA). Suplimentul PWA transformă automat site-ul într-un analog al unei aplicații mobile. La vizitarea site-ului de pe un dispozitiv mobil, browserul va oferi „Add to Home Screen” iar după acordul utilizatorului, site-ul va fi instalat în fundal ca aplicație, disponibilă ulterior ca pictogramă pe ecranul telefonului.

Schimbarea șablonului și a temei. Acum puteți schimba cu ușurință tema și șablonul site-ului. După instalarea sistemului sau ștergerea unui șablon, pe pagina principală a site-ului dvs. va fi afișat un catalog cu diverse șabloane și teme, pe care le puteți instala cu un singur clic.

Download Unisite Board 4.4 NULLED

Download yandex DISK

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Shane - Personal Portfolio Template

Shane - Personal Portfolio Template HTML în mai multe scopuri. Este un design creativ, minimal și curat. Are...

Mai multe detalii 0
Kinol - șablon de film adaptiv DLE

Kinol este un șablon pentru site-uri de filme cu un design plăcut și ușor de utilizat. Șablonul este deja...

Mai multe detalii 0
Meow Lightbox Pro v3.1.1 NULLED - Lightbox-uri pentru WordPress

Meow Lightbox Pro este o imagine lightbox pentru WordPress. Funcționează în orice circumstanță, fiind ușor,...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    July 2022    »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031