WPBakery - Page Builder (6.6.0.1 Nulled) - Plugin for WordPress

Plugin-uri WordPress 20-07-2021, 22:59 Gregory 24 0Ați observat vreodată cât timp petreceți manual codificându-vă aspectele? Gata cu încercările și erorile cu coduri scurte sau CSS! Acum aveți tot ce aveți nevoie pentru a proiecta orice și orice pagină. Da, WPBakery Page Builder funcționează cu orice temă WordPress!

Salutați cel mai popular plugin pentru generatorul de pagini WordPress! WPBakery Page Builder este un constructor de pagini ușor de utilizat, care vă ajută să creați rapid și ușor orice aspect vă puteți imagina. Nu sunt necesare abilități de programare!

Acces la editor extern (editor încorporat) sau editor intern în orice moment. Da, WPBakery Page Builder vine cu 2 tipuri de editori care vă permit să alegeți aspectul preferat. Creați-vă site-ul WordPress cu editorul de schemă backend sau duceți procesul de creare a paginii în front-end și vedeți rezultatele în direct.

În plus, WPBakery Page Builder vă oferă un control complet asupra capacității de reacție. Construiți site-uri web receptive automat sau ajustați setările de care aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. WordPress să arate perfect pe mobil sau tabletă. WPBakery Page Builder are tot ce aveți nevoie pentru a crea un site web receptiv. Economisiți-vă banii achiziționând o varietate de dispozitive cu Previzualizarea Responsive Page Builder WPBakery.

Download WPBakery - Page Builder (6.6.0.1 Nulled) - Plugin for WordPress

Numai utilizatorii înregistrați pot descărca fișiere direct de pe artweber.ro. Vă rugăm să vă înregistrați și să vă conectați.

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Vara v1.2 - Arhitectură Tema WordPress

Vara este o temă WordPress care este perfectă pentru o firmă de arhitectură, o companie de inginerie sau un...

Mai multe detalii 0
Beehive Pro v3.3.10 - tablouri de bord și rapoarte Google Analytics pentru WordPress.

Activați capabilități complete de analiză a site-ului web cu Beehive Pro, tablouri de bord personalizate...

Mai multe detalii 0
PipeX CRM v2.1 NULLED

O aplicație simplă pentru a vă ajuta să îmbunătățiți relațiile cu clienții pentru a vă dezvolta afacerea mai...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930