Project SECURITY v4.5 - Securitatea site-ului, Anti-Spam și Firewall

Alte CMS, Scripturi PHP 3-09-2021, 22:16 Gregory 7 0Este o aplicație puternică de protecție a site-ului web, care vă va păstra site-ul în siguranță de hackeri, atacuri și alte amenințări. Acesta vă va proteja site-ul împotriva atacurilor SQLi (injecție SQL), vulnerabilităților XSS, vizitatorilor proxy, vizitatorilor VPN, vizitatorilor TOR, spam și multe alte tipuri de amenințări.

Project SECURITY folosește algoritmi inteligenți (similari cu cei utilizați de companiile mari din industrie) pentru a detecta toate atacurile hackerilor cunoscuți, precum și noile amenințări necunoscute folosind codul și modelul de recunoaștere, și acționează automat.

Acesta vine cu un panou de administrare puternic din care puteți vizualiza toate jurnalele și este, de asemenea, integrat cu un sistem de interzicere de la care vizitatorii (adresele IP), țările, intervalele IP, Furnizorii de servicii Internet (ISP), browserele, sistemele de operare (OS) . ) și surse. Panoul de administrare are multe funcții și setări. Prin intermediul acestuia, puteți gestiona cu ușurință securitatea site-ului dvs.

Project SECURITY este un firewall puternic pentru aplicații web conceput pentru a proteja toate programele PHP, de la scripturi personalizate la aplicații populare de coș de cumpărături și aplicații CMS. Acest lucru permite oricărui administrator de site web să profite de funcții de securitate foarte avansate și puternice. Este foarte rapid, optimizat și necesită foarte puține resurse de sistem.

Download Project SECURITY v4.5 - Securitatea site-ului, Anti-Spam și Firewall

Download pandashare

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
PSD - 10 No-Avatare By SHOCZ

10 no avatare pentru forumuri , în arhivă sunt și toate fonturile....

Mai multe detalii 0
Ella v5.0.2 - Tema Shopify multifuncțională

Acesta este un șablon Shopify versatil, cu mai multe machete și stiluri, care vă permite să creați diferite...

Mai multe detalii 0
MegaOne v2.8 - Șablon HTML pentru pagina de destinație

MegaOne este peste 95 de pagini gata făcute pentru orice scop, de la o pagină de destinație la un site de...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930