WP Smush Pro v3.9.0 - comprima imaginile Wordpress

Plugin-uri WordPress 26-08-2021, 22:11 Gregory 11 0WP Smush Pro vă permite să comprimați imaginile cât mai mult posibil prin managerul WordPress. Pluginul oferă: comprimați imaginile prin eliminarea metadatelor din fișierele Jpeg; prin optimizarea compresiei datelor din fișier; conversia fișierelor GIF în PNG indexate; de asemenea, economisește dimensiunea prin eliminarea culorilor neutilizate din imaginile indexate. O modalitate simplă, dar eficientă de a comprima imaginile va fi relevantă pentru orice site. Datorită acestui fapt, spațiul este economisit, site-ul poate funcționa cu o sarcină mult mai mică, mai ales în cazurile în care un număr mare de imagini sunt stocate pe el. Acest lucru va fi relevant în cazurile în care este necesar să plasați multe imagini, dar fără a-și pierde calitatea, precum și menținerea dimensiunii originale.


Un exemplu de utilizare a pluginului poate fi numit o mulțime de site-uri - tipurile de pagini în care acest plugin poate fi utilizat includ bloguri personale, site-uri de portofoliu și site-uri de magazine online. Pentru fiecare unitate de bunuri, dezvoltatorul site-ului va trebui să plaseze cel puțin o imagine. Dacă sortimentul magazinului este larg (și acesta este principalul aspect pentru atragerea vizitatorilor și creșterea vânzărilor), este necesar să se arate mărfurile cu cea mai bună parte - aceasta este o descriere textuală a mărfurilor, caracteristicilor și prezenței de fotografii ale mărfurilor. Anume, folosind pluginul WP Smush Pro, puteți încărca un număr mare de imagini, economisind în același timp cât mai mult spațiu și resurse de site.


Download WP Smush Pro v3.9.0 - comprima imaginile Wordpress

Numai utilizatorii înregistrați pot descărca fișiere direct de pe artweber.ro. Vă rugăm să vă înregistrați și să vă conectați.

Download pandashare

(Dacă linkul pentru descărcarea fișierului nu este disponibil - anunțați-ne în comentarii sau prin formular de feedback)

Postari similare
Madara (1.6.6.4 Nulled) - Tema WordPress pentru Manga

Madara este prima și completă soluție pentru crearea unui site web Manga în WordPress. Este rapid, fiabil și...

Mai multe detalii 0
BioLinks v11.0.0 NULLED - Instagram & TikTok Bio Links

Este un instrument care rezolvă problema legăturilor Instagram. Creați un site web excelent în care vă...

Mai multe detalii 0
Tutoriale 2.5.2 - Aplicație tutoriale IPS

Tutoriale - Un sistem tutorial cu funcții complete pentru comunitatea dvs. IPS. Complet compatibil IPS...

Mai multe detalii 0
Lasa un comentariu
Comentarii noi
Ce resurse doriti mai multe?
Calendarul
«    September 2021    »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930